Welkom bij
Residence Rustiek

Vakantie voor iedereen!

Welkom bij Residence Rustiek aan de Bosrandweg in De Koog op Texel. Ons familiehuis kenmerkt zich door comfort, ruimte en rust, op loopafstand van De Koog, nabij het bos, de duinen, het strand en de zee. Het huis heeft maar liefst zes slaapkamers, een grote eetkeuken voorzien van alle gemakken, een knusse salon en een grote tuin rondom het huis met buitenkeuken en meerdere terrassen.

Lees meer

Unieke plek

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Duinen Texel, op een steenworp van zwembad Caluna, de Manege en het vermaarde Sommeltjespad en vijfentwintig wandelminuten van het strand, is Residence Rustiek de plek om met familie of vrienden een fijne vakantie te vieren.

Boek nu

Al sinds onze vroege jeugd komen wij, Kees-Jan en Annemieke, broer en zus, met onze ouders op Texel om vakantie vieren. De liefde voor de Wadden is altijd gebleven en nu hebben we, samen met onze familie, dit fantastische plekje. In 2019 hebben we het oude vakantiehuisje gekocht dat voorheen op deze plek stond. In de afgelopen jaren, hebben we eigenhandig een fantastische energie neutrale villa teruggebouwd. En dat resultaat willen we graag delen!

Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze gasten

Laatste nieuws

Lees het laatste nieuws